Lägenhetsansökan

Viktig information - Ansökan är stängd!
För tillfället är vår lägenhetskö på grund av långa väntetider. Vi har inte möjlighet att hantera alla ansökningar. När väntetider minskat kommer vi att uppdatera vår hemsida med mer information. Frågor kring när kön öppnar eller om man trots stängd kö skickar in en ansökan kommer denna tyvärr inte att besvaras.


Vi hoppas ni har överseende för detta.

Tack,
Med vänliga hälsningar,
Walter Lundborg Byggnads AB

 
Hemsidan är under uppbyggnad och nedan formulär är inte aktivt, vi har det uppe för test

Allmänt:
Nedan finner Ni det formulär som skall fyllas i för att söka bostad hos oss. Vänligen fyll i noggrant, missa t.ex. inte att fylla in bådas namn om Ni söker i par.  Ni behöver inte förnya Er ansökan. Frågor som skrivs med i ansökan besvaras med fördröjning. Alla nya lägenhetskontrakt innehåller rökförbud! 

Kötid:
När det är Er tur i kön hör VI av oss till Er för att fortsätta ansökningsprocessen, d.v.s att maila och fråga hur det går med er köplats hjälper inte. Vänligen respektera detta.

Då vi är ett litet företag med relativt få lägenheter vill vi informera att vi har en mindre lägenhetsomsättning än större bostadsbolag och kan därför inte ge en tidsuppfattning på vår kötid i dagsläget. Fler frågor kring detta besvaras inte.

 

Formulär för lägenhetsansökan - (EJ AKTIV! Läs högst upp)

Skriv in bådas namn om ansökan sker i par.
Använd gärna privat nummer ifall Ni t.ex. skulle byta jobb mellan ansökan och Er tur i kön.
Ange i antal rum, t.ex. 1:a, 3:a. Flera alternativ är ok. Använd inte kvadratmeter.
På ett ungefär, har Ni ingen så skriv det. Påverkar inte Er kötid.
Välj önskat bostadsområde.