Vision

Vår vision är att nyckel till ditt hem är nyckeln till trivsel. 

Det som för oss spelar roll är att du som hyresgäst trivs och mår bra hos oss. Vi är ett lokalt Göteborgsföretag med en nära och personlig kommunikation till våra hyresgäster. Då hemmet och arbetet är de två ställen en människa spenderar den mesta tid i sitt liv är det viktigt att man trivs, och det är något vi ständigt jobbar med och försöker förmedla genom att erbjuda attraktiva boenden och lokaler med god service. 

Då vi även förvaltar många fastigheter som grundaren Walter Lundborg själv byggt känns det extra roligt att ta hand och vårda om våra fastigheter. Walter var alltid mån om kvalitet vilket märks, många av våra hyresgäster har bott i sina lägenheter sedan husen byggdes, över 40 år sedan! Tack för att vi fått ett sådant stort förtroende och Er lojalitet, vi lovar att göra vårt bästa för att Ni ska vara nöjda. 

Framtidsvision

Vi strävar efter en hållbara och miljövänliga fastigheter med god livskvalitet. Vi renoveringar och byggen försöker vi alltid välja de mest hållbara alternativen med minsta miljöpåverkan. Husen skall stå i många generationer till och våra lösningar är därför inte lappa och laga utan gör om på riktigt så att det är en hållbar och framtidssäker lösning. Ett exempel på detta är vår fasadrenovering på våra hus på Chapmansgatan där vi näst intill dubblar isoleringen för minskad energiförbrukning samt bytt värmestammar för en mer effektiv uppvärmning av husen.


Hälsningar från oss på,
Walter Lundborg Byggnads AB